Tuinonderhoud

Een mooi aangelegde tuin of groene zone rond je woning of bedrijf vraagt een minimum aan tuinonderhoud, zowel in voorjaar als in het najaar. Gras verticuteren, gras maaien, struiken en bomen snoeien, onkruid verdelgen, hagen scheren, bemesting,… Elke tuin klein of groot heeft af en toe nood aan een opfrisbeurt.

Niet iedereen beschikt over groene vingers om zelf de tuin te onderhouden. Of het lukt gewoon niet door een drukke job of om gezondheidsredenen. Daarom staan wij altijd klaar om je te helpen met het onderhoud van je tuin. Je kan kiezen uit een eenmalige opkuis, een onderhoudsbeurt of een tuinonderhoudscontract. Met zo’n tuinonderhoudscontract nemen we op specifieke en afgesproken tijdstippen jouw tuin of groene zone van kop tot teen onder handen. Sommige planten vragen een specifiek onderhoud, dankzij onze plantenkennis krijgen deze de juiste zorgen.

Wij onderhouden niet alleen de tuinen van particulieren, ook staan wij in voor het tuinonderhoud van bedrijven. Want uiteindelijk verdienen ook jouw medewerkers en klanten een netjes onderhouden tuin.