Tuinaanleg

We spenderen alsmaar meer tijd buiten en creëren één of meerdere plekjes waar het aangenaam vertoeven is: gezellig tafelen op het terras, spelen met de (klein)kinderen op het gras, tuinieren in de moestuin en een dutje doen in de schaduw van de bomen. De aanleg van je tuin sluit dus best aan op alle functies die je er zelf aan wil geven. Tuinaanleg dient te gebeuren naar je eigen smaak, je eigen budget en met kennis van zaken.

En daarom ben je voor tuinaanleg bij Richard De Boeck aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zowel strakke, moderne, landelijke als klassieke tuinen. Maar wij gaan geen enkele uitdaging aan de weg, dus daag ons gerust uit. Elk nieuw tuinproject starten we door te kijken en vooral te luisteren. Met jouw specifieke wensen en voorkeuren gaan we aan de slag en maken we een tuinontwerp. En dat ontwerp dient dan weer als basis voor het aanleggen van je tuin.

Met passie voor ons vak gidsen we jou door het hele traject: geen enkele vraag blijft onbeantwoord. Wij nemen dan ook onze tijd om voldoende lang bij elke stap stil te staan, van het tuinontwerp tot de uiteindelijke tuinaanleg. Want uiteindelijk is het de bedoeling om jouw droomtuin te realiseren, in harmonie met de omgeving en netjes uitgevoerd tot in de details.

Je kan op ons vertrouwen voor een complete tuinaanleg: van het aanleggen van je oprit en terras tot het aanleggen van je nieuwe gazon. En de bijhorende bloemen, struiken, grassen en bomen maken het plaatje compleet en creëren de rust en privacy die je zoekt.