Tuinverlichting

Ook je tuin kan er magisch uitzien tijdens donkere avonden. Met aangepaste led tuinverlichting creëer je niet alleen een feeëriek lichtspel, het is vooral enorm praktisch. Een verlicht tuinpad gidst je doorheen je tuin of langs de woning. En een verlichtte achtertuin en terrasverlichting creëren ook een gevoel van veiligheid.

Tuin verlichting is de laatste jaren enorm geëvolueerd: led tuinverlichting is eerder al een standaard geworden. Solar tuinverlichting en verlichting op zonne-energie zijn tegelijkertijd aan een flinke opmars bezig. Naast het praktische heeft buitenverlichting ook een veiligheidsaspect: het schrikt ongewenste bezoekers af. Maar toch speelt het esthetische misschien wel de belangrijkste rol.

Strategisch geplaatste tuinverlichting benadrukt de contouren van je tuin en je kan er speciale plekjes mee accentueren. Daarom maakt het deel uit van het volledige tuinontwerp: jouw favoriete tuinstijl, in harmonie met je woning en vertaald in een goed doordacht aanplantings– en tuinverlichtingsplan. Want uiteindelijk moet je van je tuin kunnen genieten, elk seizoen, van ’s morgens tot ’s avonds, in licht en donker.

Maak van je tuin een oase van rust. Wij denken graag met je mee.