Tuinontwerp

Is jouw tuin aan vernieuwing toe? Of heb je net de sleutel gekregen van je droomwoning, maar is die droomtuin nog veraf? Eén ding mag je niet vergeten: je nieuwe of vernieuwde tuin zal deel uitmaken van je dagelijkse leven. Denk maar aan een gezellige winterbarbecue met vrienden, ontspannend tuinieren als je ervan houdt, een spannend boek op het terras bij mooi weer of gewoon achter het glas genieten van wuivende bomen en herfstkleuren. Je droomtuin begint bij een kwalitatief tuinontwerp.

Het tuinontwerp is de eerste grote stap naar de realisatie van jouw tuindroom. Hou je van verschillende groentinten? Een afwisseling van laag en hoog? Verrassende en kleurrijke bloemencombinaties? Of heb je liever een strakke tuin met weinig of geen onderhoud? Bij het ontwerpen van een tuin komt best wat kijken: daarom vraagt dit een professionele aanpak.

Welk tuingevoel wil je creëren? Hoe ziet jouw ideale tuinwereld eruit? Met de antwoorden op die vragen gaan wij aan de slag om een tuin op jouw maat te ontwerpen. Want zo kunnen wij een tuin ontwerpen die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en die je tuinbelevenis, en die van je bezoekers, een extra dimensie geeft.

Binnen het tuinontwerp hebben we aandacht voor o.a. beplanting, verlichting, bestrating, gazonaanleg,… om tot de ideale synergie te komen. En daarbij houden we rekening met alle mogelijke factoren zoals zonlicht en schaduw, voorbijrijdend verkeer, wilde dieren in de buurt, spelende kinderen en zelfs allergieën.

Samen je nieuwe tuin ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerpen en maken van een tuinplan voor een woning in Geraardsbergen. De eigenaren wilden een moderne strakke tuin die past bij de woning, met niet al te veel onderhoud.

De voortuin is ondertussen al helemaal klaar met een mooi aangelegde oprit en beplanting.

 

close