Tuinafsluitingen en tuinpoorten

Onze klanten halen “privacy” vaak aan als één van de belangrijkste elementen waarbij we rekening moeten houden bij het aanleggen van de tuin. De afsluiting van je tuin nemen we dus, indien gewenst, mee in het tuinontwerp. Voor, naast of achter je woning moet je immers kunnen spelen, wandelen, lezen, rusten, eten, ontspannen, genieten en nog zoveel meer. Inkijk van je buren of zelfs vanaf de straat is te vermijden. En dat kan kunnen we op 2 manieren realiseren: door te kiezen voor de juiste beplanting of door het plaatsen van schuttingen, tuinafsluitingen en poorten.

Tuinafsluitingen en schuttingen heb je vandaag in alle mogelijke materialen, vormen en kleuren. De materialen laten we perfect aansluiten bij de door jouw gekozen tuinstijl. De meest gekende tuinafsluitingen zijn een houten tuinafsluiting, een tuinafsluiting in kunststof of composiet, een klassieke draad afsluiting en de betonnen afsluiting. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid spelen hier natuurlijk een belangrijke rol, maar ook persoonlijke smaak, beschikbare ruimte en het doel.

Je privacy garanderen is één ding, maar tuinafsluitingen plaatsen we ook vaak om percelen of terreinen af te bakenen. Zo kunnen we je huisdieren in de tuin houden en ongewenste bezoekers zoals inbrekers en (wilde dieren) buiten houden. Al deze elementen bepalen dus het uiteindelijke uitzicht van je toekomstige tuinafsluiting. Een tuinpoort maakt hier logischerwijze deel van uit. Bij ons kan je alvast kiezen uit verschillende soorten tuinafsluiting en schuttingen. Je mag rekenen op ons deskundig advies om de juiste keuze te maken.

Tuinomheining nodig? Neem, zonder enige verplichting, contact met ons op.